Vacature Coördinator BSO op locatie de Strandjutter (24 uur)

header-Strandjutter SJWB Noordwijk

Wij hebben ruimte voor een:

Coördinator BSO
voor ongeveer 24 uur per week op onze locatie ‘de Strandjutter’

De BSO heeft veel ruimte voor de kinderen en er is altijd wel iets te doen. Kinderen kunnen meedoen met één van de activiteiten zoals knutselen, sporten, spelletjes of een bezoek aan de bibliotheek. Maar na een drukke schooldag kan het ook fijn zijn om gewoon wat rond te hangen in een loungehoek.
In de vakanties werk je samen met BSO de Duintop om er samen een feest van te maken. Elke vakantie heeft een thema waar alle activiteiten op worden aangepast. Ook verzorg je de Tussen Schoolse Opvang op basisschool Zeehonk.

Profiel
  • Als Coördinator BSO draag je bij aan een prettig pedagogisch klimaat voor de kinderen waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door het stimuleren van samenspelen van de kinderen zorg je er voor dat de kinderen van elkaar leren.
  • Je houdt periodiek oudergesprekken en volgt de ontwikkelingen van de kinderen, signaleert de individuele behoefte en biedt wat het kind nodig heeft.
  • Als Coördinator BSO ben je naast je werk op de groep ook bezig met de activiteiten planning, het rooster, de vakantie planning en thema planning.
  • Je dient minimaal in het bezit te zijn van een mbo-4 opleiding, bijvoorbeeld Pedagogisch Medewerker of Sport en Bewegen.
Wat biedt SJWB?
  • Een coördinerende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Werken in een gezellig team.
  • SJWB vindt ontwikkeling van medewerkers belangrijk en daarom zijn er volop mogelijkheden om je binnen de organisatie te ontwikkelen of bij te leren.
  • Inschaling is conform cao kinderopvang in schaal 7.
Enthousiast geworden?

Mail dan zo spoedig en in ieder geval uiterlijk 7 november 2022 je motivatiebrief met cv naar solliciteren@splopvang.nl  o.v.v. ‘Coördinator BSO de Strandjutter’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ayla Ceylan,  HR- adviseur (a.ceylan@splopvang.nl). Mail haar je contact gegevens en zij belt of mailt zo spoedig mogelijk terug.

Nadere informatie over SPL, SJWB en de locaties kun je vinden op deze website, splopvang.nl, en op sjwbopvang.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.